Ειδικές Διατάξεις Αντίστροφης ‘Oσμωσης

Η ANALYSIS VITA κατασκευάζει και προσφέρει μια πλήρη γκάμα συστημάτων αφαλάτωσης με αντίστροφη όσμωση για παραγωγή υψηλής ποιότητας πόσιμου ή υπερκάθαρου νερού υψηλών προδιαγραφών για οικιακή ή βιοτεχνική – βιομηχανική χρήση.

Oι συστοιχίες PRF–RO και COMMERCIAL COMBO παράγουν νερό άριστης ποιότητας από υφάλμυρο νερό με ιονικό φορτίο ΜΑΧ 2.000 ΡΡΜ (3.000 μS). Το παραγόμενο νερό είναι άριστης ποιότητας και είναι συγκρίσιμο με το νερό των καλύτερων αστικών δικτύων.

Εάν το νερό τροφοδοσίας είναι πόσιμο νερό δικτύου, αγωγιμότητας <500 μS, τότε το παραγόμενο νερό είναι κατάλληλο για γενική εργαστηριακή χρήση απιονισμένου νερού (καλλυντικά – ηλεκτρονικά).

Όλες οι παραγόμενες μονάδες βασίζονται σε ένα σύστημα μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης με υλικά των οίκων GENERAL ELECTRIC και PENTAIR USA. Η μεμβράνη είναι εγκατεστημένη μέσα σε μια ειδική μεμβρανοθήκη, από υλικό που αντέχει στις πιέσεις και τη διάβρωση. Οι προαναφερόμενες σειρές χρησιμοποιούνται εκεί όπου το δίκτυο εξασφαλίζει πιέσεις 4 – 6 ΑΤΜ. Στην περίπτωση που δεν παρέχεται ικανοποιητική πίεση, μια ηλεκτροκίνητη αντλία εξασφαλίζει την αναγκαία πίεση λειτουργίας του συστήματος το οποίο αυτομάτως απενεργοποιείται όταν γεμίσει το δοχείο εναποθήκευσης του παραγόμενου νερού, για να επανενεργοποιηθεί ξανά εάν κάποιος αντλήσει νερό. Και στις δύο περιπτώσεις το σύστημα επεξεργάζεται το τροφοδοτούμενο νερό σε διαφορετικά στάδια.

Τα συστήματα επεξεργασίας νερού της σειράς Pure Guard, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις περιπτώσεις όπου μικρή ποσότητα νερού, υψηλών προδιαγραφών είναι αναγκαία. Τα συστήματα Pure Guard κάνουν συνδυαστική χρήση τεχνολογιών αιχμής:

Column 1Column 2
ΠΡΟΣΡΟΦΗΣΗ (ACTIVATED CARBON)ΜΙΚΡΟΦΙΛΤΡΑΝΣΗ
U.V. 254 NMΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΟΣΜΩΣΗ
ΥΠΕΡΔΙΗΘΗΣΗMIXED BED ION RESINS

Το παραγόμενο νερό είναι ιδεώδες για:

Column 1Column 2
HPLC (Υγρή Xρωματογραφία)TOC (Total Organic Carbon)
AAS (Ατομική Απορρόφηση)ICP (Πλάσμα)

Τα όργανα μέτρησης δίνουν συνεχώς πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας του συστήματος και εάν είναι επιθυμητό οι μονάδες είναι δυνατό να παραδοθούν με ενσωματωμένο PLC και πλήρες σύστημα αυτόματου ελέγχου, όπως και σύνδεση με B.M.S. Όλα τα προαναφερόμενα μαζί με τους αυτοματισμούς, τις αναγκαίες σωληνώσεις και καλωδιώσεις είναι εγκατεστημένα επί ανοξείδωτης αυτοφερόμενης βάσης και σε περίπτωση που είναι επιθυμητό, εντός container ή isobox.

Κύριες Εφαρμογές

Column 1Column 2
ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣΧΗΜΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΥΓΡΑΝΤΗΡΕΣΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ
ATMΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ

Σε κάθε περίπτωση το Τμήμα Μελετών της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας ώστε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε διατάξεις αντίστροφης όσμωσης που να καλύπτουν τις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες!

Διπλή διάταξη αντίστροφης όσμωσης Commercial Combo 1 60( παραγωγή 320 lt/ ώρα) με επιτηρητές λειτουργίας Water guard για παραγωγή απιονισμένου νερού.
Ειδική διάταξη επεξεργασίας νερού με αντίστροφη όσμωση, ρητίνη απονιτροπίησης και λάμπα UV για απολύμανση του παραγόμενου νερού.
Ειδική διάταξη αντίστροφης όσμωσης Commercial Combo 480 (παραγωγή 480 lt/ώρα) με εγκατεστημένα αγωγιμόμετρα EC guard για χρήση σε εργοστάσιο παραγωγής καπνικών ειδών.
Διπλή διάταξη αντίστροφης όσμωσης Commercial Combo 320 ( παραγωγή 640 lt/ ώρα) με επιτηρητές λειτουργίας Water Guard.
Διπλή διάταξη αντίστροφης όσμωσης Commercial Combo 80 ( παραγωγή 160 lt/ ώρα) με επιτηρητές λειτουργίας Water Guard.
Διπλή διάταξη αντίστροφης όσμωσης Commercial Combo 120 ( παραγωγή 240 lt/ ώρα) με επιτηρητές λειτουργίας Water guard.